Firma Wetricom je osnovana 1992.god. u Novom Beogradu, ul.Dr Ivana Ribara 87.  Osnivač i direktor je Vujadin Vukašinović do 2006.god kada ulogu direktora preuzima dipl.građ.ing. Predrag Vukašinović, a zamenik direktora postaje Miodrag Vukašinović.

Posedujemo vozni park i mehanizaciju, a prosečan godišnji broj zaposlenih je 45. Naš kadar su renomirani mladi stručnjaci sa licencama za projektovanje i izvođenje radova u oblasti visokogradnje i hidrogradnje. 

Posedujemo Republičku licencu Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja  И071Г3, И080Г3

Od februara 2010. g. implementirali smo u svoje poslovne procese  integrisani sistem menadžmenta kvalitetom, menadžmenta zaštite životne sredine i menadžmenta sigurnosti i zdravlja na po seriji standarda ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 1 i OHSAS 18001:2007

Karakteriše nas izvanredna sposobnost izmirivanja obaveza, ocenjena kao rezultat odlične profitabilnosti i finansijske stabilnosti. Posedujemo finansijsku fleksibilnost i izuzetnu rezistentnost na uticaj nepovoljnih faktora iz okruženja i imamo izvanredan poslovni razvoj.

Od osnivanja do danas veoma uspešno poslujemo, a osnovnoa delatnost nam je izvođenje građevinsko-zanatskih radova u visokogradnji kao i izvođenje radova na hidrotehničkim objektima.

Za izvođenje ovih radova, optimalno smo kadrovski i tehnički opremljeni.    

Licence inženjerske komore i ostale kvalifikacije

410

Odgovorni izvođač radova građevinskih konstrukcija i građevinsko-zanatskih radova na objektima visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnje

411

Odgovorni izvođač radova građevinskih konstrukcija i građevinsko-zanatskih radova na objektima visokogradnje

414

Odgovorni izvođač radova hidrotehničkih objekata i instalacija vodovoda i kanalizacije

442

Izvođač radova za obavljanje stručnih poslova građenja objekata, odnosno izvođenja radova iz stručne oblasti građevinsko inženjerstvo, uže stručne oblasti hidrotehnika.
Prosečan broj zaposlenih u privrednom društvu je 45.

800

Odgovorni izvođač građevinskih radova na objektima visokogradnje
Monteri cevovoda,
zavarivači, tesari,
rukovaoci građevinskom mehanizacijom,
armirači, vozači E kategorije
i ostali pomoćni radnici

Šef gradilišta

Šef gradilišta planira i nadzire izgradnju različitih objekata. Učestvuju u svim fazama nastajanja objekta.

Puno poslovno ime

Wetricom - preduzeće za proizvodnju promet i usluge - društvo sa ograničenom odgovornošću, Dobanovci - osnovano 03.08.1992. godine.

PIB

101670375

Skraćeni naziv

Wetricom d.o.o.

Matični broj

06034209

Šifra delatnosti

4399

Sedište

Dr Ivana Ribara 87, Novi Beograd